הדברה לעסקי המזון

בשל חשיבות ההדברה לקיומו של העסק שלך מומלץ לבצע הדברה תקופתית.

בהדברה ראשונית נבצע פעולת הדברה בעזרת ריסוס נוזלי מה שמצריך מבית העסק לעבוד לפי הנחיות המדביר ולפנות את המקום עד כמה שאפשר, לאפשר גישה לפנלים, לפתוח את המנוע ממכונות קפה, לפתוח את המנועים במקררים מדחי כלים ושאר המכונות על מנת לאפשר טיפול נאות של הציוד.(מיותר לציין שלא יבוצע ריסוס נוזלי במנועי המכשירים, הטיפול שם יבוצע בעזרת פיתיונות ומלכודות).

חשוב לפנות כלים הנמצאים באזור המטופל , עם החזרה למקום לאחר ההדברה, יש לנקות את משטחי העבודה, תנורי האפייה, הכיריים, המיקרוגל, ומכונות השתייה בסמרטוט עם מים וסבון לפני תחילת העבודה. ובחודש שלאחר מכן נחזק את ההדברה על ידי ג'לים ומלכודות פירומון. מה שלא מצריך הכנות מיוחדות או פינוי המקום.

התקשרו אלינו